Smedejernsport med automatik

Vi tilbyder portmotorer og automatik til dine smedejernsporte og smedejernslåger.

Kom hjem uden stop

Lågeåbnere til sidehængte låger og skydelåger
Med den fjernstyrede lågeåbner fra Hörmann får du allerede ved indkørslen fri bane ind på eller ud fra din grund. Du kan betjene den sidehængte låge eller skydelågen bekvemt med håndsenderen til din garageport. Hörmann automatik til indkørselslåger er fuldt udstyret med sikkerhedsfunktioner.

Elegant og meget støjsvag

Smedejernslåge med motor og automatik

RotaMatic – den slanke lågeåbner til sidehængte låger

Lågeåbneren RotaMatic fra Hörmann til sidehængte låger er tilpasset til din flotte låge med dens moderne, slanke design. Funktionsdygtigheden og sikkerheden er ligeså forbilledlige som designet.

Billede af en smedejernsport med automatik og motor

Kompakt og sikker

Smedejernsport med automatik

LineaMatic – en moderne lågeåbner til skydelåger

Lågeåbneren LineaMatic til skydelåger udmærker sig ved et kompakt, højdeindstilleligt hus, som er zinktrykstøbt, og med glasfiberforstærket kunststof samt den sikre elektronik. Alt er naturligvis vejrfast og servicevenligt.

Billede af en åben smedejernsport med automatik og motor

Smart ekstraudstyr

Der findes mange smarte løsninger til styring af dine smedejernshegn og – låger. Du kan få en fjernbetjening eller en sender i bilen, der selv åbner porten når du kommer hjem. Du kan også styre det hele via en app på din smartphone.

Vi forhandler alle løsninger fra Tyske Hörmann. Tag et kig i deres katalog og tag os med på råd, så finder vi den bedste og smarteste løsning til lige netop dit behov.

Få et uforpligtendle tilbud, og den rette rådgivning